Containerverhuur tegen de beste prijs - Verhuur containers - Bruco

Goedkoop een goede afval container huren, compleet met gratis afdekzeil en parkeerborden? Bij Bruco huurt u tegen de beste prijs, complete containers in Antwerpen en omgeving.

Onze containerverhuur omvat zowel open als gesloten afvalcontainers en rolcontainers, verhuur containers in verschillende formaten, voor diverse hoeveelheden en soorten afval. Heeft u een container nodig voor hout, glas, steenpuin, gips, karton, of wilt u er gemengd bouwafval in kwijt, wij helpen u aan de juiste container, tegen de beste prijs!

Recyclage afval, hout, glas, bouw & sloopafval en bedrijfsafval. Daarnaast verzorgt Bruco de recyclage van glas, hout, bouw & sloopafval en bedrijfsafval. Voor het kleurgescheiden ophalen van glas hebben wij zelfs een eigen uitgebreide ophaaldienst.

Zowel particulieren als KMO kunnen voor het storten van afval terecht op onze recyclage in Wijnegem. Vanaf daar zorgen wij ervoor dat uw afval, na het doorlopen van verschillende processen, hergebruikt kan worden voor het maken van nieuwe producten.

Zo werken we samen aan een duurzamere wereld.
Verhuur Containers Recyclage afval
Recyclage glas Recyclage hout
Bezoek onze website - Klik hier