Wij verwijzen u automatisch door naar Groenegids.com.

Indien u niet automatisch wordt doorverwezen binnen de 9 seconden, klik dan hier.

Zwemvijvers & Siervijvers aanleg

't Groene Plan

't Groene Plan

Ontwerp en aanleg van totaalprojecten met zwemvijver

http://www.groeneplan.be

't Groene Plan

't Groene Plan

Exclusieve tuinen verdienen een exclusieve aanpak. Die aanpak vindt u bij het Groene Plan met kwaliteitlabel. Wij hebben een uitgesproken passie én bewezen expertise in de aanleg van tuinprojecten met inbegrip van een zwemvijver. U zoekt niet zomaar een tuin... Bij het Groene Plan vindt u ervaren experts die ruim de tijd nemen om u te begeleiden bij uw zoektocht naar een exclusief tuinproject.

http://www.groeneplan.be

ADB bvba

ADB bvba

Agro Drip Belgium of kortweg ADB legt zich al 20 jaar toe op het leveren van zwembadmaterialen en beregeningssystemen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten adviseren bij het van een zwembad of het installeren van een beregeningssysteem.

www.adbbvba.be

Gostar

Gostar

Welkom bij GostaR Tuinaanleg en Tuincentrum Onze activiteiten zijn: - Aanleg van tuinen, zowel stads- als parktuinen. - Gespecialiseerd in het biologisch filteren van sier- en zwemvijvers. - vernieuwen of optimaliseren van bestaande vijvers. - snoeien en onderhouden van tuinen en vijvers. In onze winkel bieden wij aan: - showpark van 2000 m˛ met 5 vijvers. - alles voor een gezonde biologische vijver. - kwaliteits vijvermaterialen voor de aanleg van uw vijver. - een enorm en exclusief assortiment beelden en waterornamenten. - uiteenlopende tuindecoratie. - gratis wateranalyse en deskundige raad. Zondag's zijn wij open van 13u tot 17u tot en met september

www.gostar.be

Hmg-projects

Hmg-projects

Wij zijn een team dat gespecialiseerd is in alle facetten die met uw tuin te maken hebben. H.M.G. Projects ontwerpt, legt aan, onderhoudt ... H.M.G. Projects biedt U een unieke professionele en persoonlijke service. Vraag vandaag geheel vrijblijvend een gratis offerte voor ontwerp, aanleg en onderhoud van uw ... ... tuin (van het kleinste voortuintje tot de grootste villatuin) ... vijver ..

www.hmgprojects.com

Nick Colson Tuinarchitectuur bvba

Nick Colson Tuinarchitectuur bvba

Tuinarchitectuur Nick Colson.. de geschikte partner voor ontwerp en aanleg van uw droomtuin !

www.tuinarchitect.biz

Pyla

Pyla

PYLA bvba is een bedrijf dat nauw samenwerkt met gespecialiseerdefirma’s op
het gebied van zwemvijvers, vijvers en waterdichtingssystemen, maar heeft zelf ook
medewerkers met meer dan 20 jaar ervaring op gebied van polyester.

www.pyla.be

Swimtec

Swimtec

U droomt van een overloopzwembad of een skimmerzwembad? Voor de realisatie hiervan hebt u een betrouwbare en ervaren partner nodig. Wij hebben de nodige kennis, expertise, gedrevenheid en passie voor zwembaden om die droom waar te maken! Bij Swimtec moet u enkel maar genieten: waterpret, kinderplezier, genieten, chillen, cocoonen, socializen, feesten, vrienden ontvangen of vrienden verbazen. Wij bouwen en onderhouden uw zwembad met dit ene doel voor ogen. U wil zelf een zwembad bouwen? Contacteer ons dan!

www.swimtec.be

Westerlinck concepts

Westerlinck concepts

Zwembaden De Luxe Vakantiepret in je eigen zwembad is een concept dat iedereen kan bekoren . Dagelijks enkele baantjes trekken in je iegen zwembad om je conditie op peil te houden, gewoon dartelen en plonzen met de kinderen en dat in een luxe zwembad . Wij bouwen uw zwembad helemaal op maat naar jouw wensen, noden dat garant staat voor ongebreideld zwemplezier . Voor ons is maatwerk standaard. Van de dubbel gewapende beton tot de boorden in natuursteen , van een binnenbekleding in mozaďektegeltjes , polyester , liner of betoncoating 'Tadelakt' tot de onderwaterverlichting . Elk project , binnen- of buitenzwembad is voor ons een absolute erezaak . Samen met de klant zoeken we steeds naar een gepaste oplossing, evenwicht tussen uitstraling, materiaalkeuzes, budget en integratie in de tuin of woning. Wij komen vrijblijvend ter plaatsen om kennis te maken en te luisteren naar uw wensen. Met dank,

www.zwembaden-deluxe.be

zwemvijvers Xterior

zwemvijvers Xterior

Zwemvijvers. Ontwerp en aanleg van stijlvolle zwemvijvers en natuurlijke zwembaden.

www.xterior.be