Wij verwijzen u automatisch door naar Groenegids.com.

Indien u niet automatisch wordt doorverwezen binnen de 9 seconden, klik dan hier.

Gezondheid & geneeswijze

Amass

Amass

Aan de zuidrand van Antwerpen, in een rustige buurt, bevindt zich de massagepraktijk van erkend massagetherapeute Anne–Mieke. U wordt er warm onthaald op de benedenverdieping van een smaakvol gerestaureerde burgerwoning. Massage bij Anne–Mieke betekent het gevoel van "even weg van de wereld", op de tonen van klassieke muziek, en een beetje "hemel op aarde".

www.amass.be

Beker

Beker

De online verkoop van wegwerphandschoenen en industriele handschoenen. Latex, Vinyl, Nitril, PVC, PE, Katoen. Gratis levering in België vanaf 3 dozen.

www.topgant.be

Curiosithee - Ann Vansteenkiste

Curiosithee - Ann Vansteenkiste

Curiosithee: Ann Vansteenkiste - theemeester, aromatherapeut, herborist. Thee is 5000 jaar boeiende cultuur. Ontstaan in China, naar jou gebracht in lezingen, publicaties en via haar theewinkel. Ontdek waarom thee terug in de culinaire belangstelling staat.

www.curiosithee.be

Ergoform bvba

Ergoform bvba

De speciaalzaak in rugcomfort, bij ons kan U terecht voor ergonomisch zit en ligcomfort, zoals relaxzetels,massagezetels,bureaustoelen,matrassen,lattenbodems,hoofdkussens,enz.. Heb je rugpijn, spierpijn of stress of wil je dit voorkomen kom dan zeker eens vrijblijvend langs. Wij hebben voor U de oplossing.

www.ergoform.be

Feniks

Feniks

Je hebt nood aan ontspanning? Je wil weer balans in je gevoel? Nood aan hulp of even adem happen? Of misschien gewoon nieuwsgierig wat spirituele coaching inhoud? Dan is alvast geen toeval dat je op deze pagina beland bent. Spiritueel, energetische coaching kan je hulp bieden!

www.feniks-yourself.be

GEZONDENGENIETEN

GEZONDENGENIETEN

theehuis, seminaries, begeleiding,

www.gezondengenieten.be

Interdispo.be

Interdispo.be

De online verkoop van wegwerpartikelen voor diverse branches. Uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Levering 48/72 uur.

www.interdispo.be

Kaat Jacobs

Kaat Jacobs

Doel van deze workshop: leren onafhankelijk in je kracht te staan en deze ten volle leren benutten dat een enorme positieve ontwikkeling geeft in jezelf en in je leven.

www.kaatjacobs.be

MindWell

MindWell

Praktijk voor persoonlijke en professionele ontwikkeling: voedings en gezondheidsadvies, coaching en counseling. Webdesign en workshops.

www.mindwell.be

profood

profood

"Optimaal gezond zonder medicijnen" Nooit lag het geneesmiddelengebruik zo hoog als nu. Het lobbywerk en de macht van de farmaceutische industrie hebben er voor gezorgd dat we het belang van voeding en de zorg voor ons lichaam zwaar onderschatten. Een correcte voedselkeuze, met zorg voor je eigen lichaam, daarentegen is nog altijd het beste geneesmiddel. Een natuurlijke en uitgebalanceerde voeding gebaseerd op de voeselcombinatieleer. Als je gezond eet, kun je niet alleen heel wat ziekten vermijden, maar met de juiste voeding kun je ook een groot aantal aandoeningen met succes behandelen. "Iedereen" die geen tijd voor zijn voeding heeft of neemt, zal op den duur tijd moeten nemen voor zijn ziekte!

www.profood.be